Ontzorging heeft een naam,
Kate & James!

Geniet gans het jaar door van onze privé conciërgedienst en 5-sterrenbehandeling op maat.
Van Nieuwpoort tot De Panne. Voor, tijdens en na uw verblijf.

Maak kennis met

Kate & James

Wij zijn dé privé conciërgedienst aan de Westkust. Van Nieuwpoort tot De Panne willen wij mensen met een verblijf aan zee, gans het jaar door ontzorgen.

Bij Kate & James wordt elke 2e verblijver ondersteund
 
Verhuurt u uw vakantiewoning maar hebt u niet de tijd om bij elke verhuring naar zee te komen? Dan kunnen wij het operationele deel van u overnemen. Wij zorgen voor : check-in/ check-out van huurders (ontvangst bij aankomst en vertrek), nazicht bij vertrek, regelen van poetsdienst, voorzien van lakens, opmaken van de bedden, sleutel bewaren,…
 
Geniet u liever zelf van uw tweede verblijf en hebt u graag een vertrouwenspersoon in de buurt? Ook hiervoor kunt u op ons rekenen!

Bent u niet aan zee, dan kan u vertrouwen op Kate & James om uw verblijf te controleren, uw sleutel te bewaren, de jaarlijkse meterstanden te noteren, controle na storm uit te voeren, toegang te verlenen aan bijv. de klusjesman, de schilder, de poetshulp…

Ontdek onze services

Met de service packages van Kate & James kiest u gans het jaar door voor gemoedsrust. Uw verblijf wordt door ons op regelmatige basis gecontroleerd. Daarnaast kunt u als verhuurder genieten van een partner die uw verhuringen regelt ter plaatse.

Onze troeven

Op maat

Services à la carte mogelijk.

Garantie

Flexibiliteit en bereikbaarheid.

Verankering

Dienstverlening door en met ervaren lokale partners.

Keuze

Keuze uit Services als eigenaar of als verhuurder.

Wat zeggen klanten?

De services van Kate & James zijn snel, efficiënt, klant- en oplossingsgericht, makkelijk te raadplegen, en vooral met oog voor detail. Een aanrader!”

André, Sint-Idesbald

Vriendelijke en kwaliteitsvolle service!

Anita, Oostduinkerke

  Trakteer uzelf op een privé conciërge die betrouwbaar, beschikbaar en gans het jaar door ter plaatse aanwezig is!